lördag 29 augusti 2009

Har glömt..

tala om att jag äntligen har gått i ett par av mina älsklingsjeans,
även om jag fortfarande har 10 kg för mycket, så är jag i alla fall på god väg..och även om jeansen sitter en aning tajt, så blir jag i alla fall glaaaaaaaaad.
Äntligen ska mina grav.kilon börja rulla av mig, yesss
Har just tagit en promenad med tjejen, så medan hon sover har jag passat på att dusch i lugn och ro, sådant händer inte ofta i min värld i alla fall.

Sen har jag kokat barnmat "brocoli" i mängder för att lägga i frysen och testat min "nya" diskmaskin, den diskade både snabbt och effektivt och förbrukade nog betydligt mindre vatten än då jag handdiskar..så det känns ju bra.
Ikväll bär det av på 50-års kalas utan min kära, en av min vänninor ska ta hand om lilltösen en stund under middan, det blir första gången som jag ska få njuta av en middagsfest och slappna av lite...
Sköt om er mina kära !!Kram!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för förtroendet att få låna lilltjejen! Vi hade så trevligt så, t o m min son tyckte det var kul! Han letade grejer till henne att leka med och sen satt han bredvid och lekte med henne!! Jag blev LITE förvånad..
Kramar till er

Nika

Anonym sa...

Hm, glömde skriva att jag tycker du blivit så smal och snygg nu! Det är verkligen stor skillnad nu och för 1 år sen!! (Haha, höggravid som du var..)

Nika (igen)

Bloggarkiv