fredag 13 november 2009

Lite..julstämning har man i alla fall börjat få..nu har julsakerna kommit fram på affärerna på riktigt och man får lite panik över att man inte har köpt mer än ett par julklappar ännu, i och för sig så har jag försökt dra ner på antalet julklappar, bättre med ett fåtal julklappar som verkligen är något istället för bara en massa skräp, kanske lite tråkigt, men jag tycker att barnen nått den åldern att inte antalet paket är det allra viktigaste...vet inte om de håller med riktigt..

Jag har varit hemma/mammaledig i över ett år, fattar ni.. ett helt år och jag tycker inte att jag är redo att börja jobba igen, men det är bara att bita ihop och gilla läget...
Får försöka njuta av den sista tiden och passa på att vara ute mycket..när man börjar jobba igen så hinner man oftast inte se något dagsljus, utan man åker hemifrån i mörker och innan man kommer hem så är det mörkt igen.....men där får vi väl igen för våra ljusa sommarnätter..
Nu är det helg och på söndag blir det lite fiske.. håll tummarna att det nappar!!
Ska försöka damma av lite här hemma och senare idag blir det tårtkalas på vår affär som vann pris, så idag bjuder de på tårta..så klart ska vi dit och fira tillsammans med många andra bybor.
skön fredag, kram från mig!
1 kommentar:

Anonym sa...

Kram och trevlig helg!

Bloggarkiv