fredag 16 oktober 2009

Fredag..

idag och är helt slut, vår lilla ängel som sovit hos oss varenda natt i snart 11 månader var hel snurrig igår när vi skulle gå i säng, hon ville inte ligga still utan ormade omkring hela tiden, då bestämde vi oss för att kanske det är dags för henne att börja sova i sin egen säng som vi endast använt dagtid emellanåt.
Kan inte säga att hon gillade det, vi försökte bita ihop och till slut somnade hon halvsittandes framstupa, "mamma" som jag är kunde jag ju inte annat än gå upp försöka vända henne rätt. Men då vaknde hon naturligtvis till, åt lite mer och till slut somnade hon om. Sedan sov jag inget vidare var tvungen att lyssna så att hon andades där borta vid vår sänggavel(långt bort kändes det som) Men sedan sov hon till kl 5, då fick hon sova sista timmen hos oss innan det var dax att kliva upp. Hur ska vi fixa det här då?!Blir att bita ihop, men innerst inne tror jag att både hon och mor sover bättre om vi sover i varsin säng, även om det är väldigt tryggt och gosigt att ha henne nära.....
Idag är även storasyster hemma, hon tog vaccin igår ( inte svininfluensavaccin )och mår inget vidare, så vi får hoppas att hon kryar på sig, för nu är det ju helggggg.
kram till er alla!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hoppas det går bra med nattandet. Kram F

Bloggarkiv