måndag 2 januari 2012

Usch vad man kan känna sig gnällig...Ja...

vad har man egentligen att klaga på man har tak över huvudet, tre friska barn, själv är man hyfsat frisk (kroppen är lite sliten efter ett hårt fysiskt leverne..) men annars ok, sambon inte frisk men inte döende.., ett jobb jag trivs med ja listan kan göras lång... Men ibland känns det ändå som att hindren på vägen aldrig tar slut........Ibland måste man bara få gnälla av sig och låta tårarna rinna..
Då känns det oftast bättre efteråt.
Tillbringade gårdagen tillsammans med svägerska, svärföräldrar och tre kusiner till min dotter, så härligt att se de små tillsammans :)
Hoppas ni får en skön vecka!!
kram kram!!

1 kommentar:

Pia sa...

Ibland måste man bara få ur sig sitt negativ, det är då man kan komma över det och gå vidare. Vi ALLA är oss själva närmast. Orden bra kontra dåligt är relativt, beror helt enkelt på vad man jämför med. Här och nu känns allt toppen, men om en vecka är dagens toppen lika med ingenting. jaa, nu slutar jag där innan jag krånglar till det ännu mer. Slutar med att livet nog aldrig är speciellt enkelt, enkelheten kommer efteråt, när vi klarat det. Men det är skönt att ha vänner/släkt runt omkring sig, det gör livet lite roligare. Ha en bra dag

Bloggarkiv