onsdag 25 januari 2012

Mamma...o mamma...


måste visa en bild på en julklapp jag fick utav min älskade dotter :)

Att vara mamma måste ändå vara ett av de underbaraste saker som kan inträffa, barnen är ju solen i livet, jag är enormt tacksam att jag har tre st ljuspunkter :D

Kanske blir allt extra tydligt när sjukdom drabbar en i familjen, utan mina barn hade nog livet varit ännu tuffare, de ger en livslust och glädje. När man inte orkar vara så social med vänner och bekanta, man drar sig undan och isolerar sig. Man orkar nästan bara med det sociala man får med sig via jobbet. Förhoppningsvis ska allt vända..men hoppet håller inte på att vara så stort..


Sen gör man stora kraftansträngningar och ska försöka vara social och då satsar man på helt fel objekt, vi skulle gratulera en bekant som alltid ställer upp på många sätt och allt kändes toppen..men frun i huset hade nog en hemskt dålig dag får vi hoppas..har aldrig träffat på en så elak och otrevlig människa på mycket mycket länge..sånt kan verkligen ta ner en på jorden..fast det är snart en månad sen så är det något man bär med sig.. man lär sig i alla fall att i det huset sätter man aldrig mer sin fot någonsin..

man får försöka omge sig med människor som ger positiva vibbar istället.


Ikväll blir det tandläkarbesök och en kaffe hos kära vänner innan jag åker hem igen.


Ha en skön dag!!


2 kommentarer:

Anonym sa...

Kramar!
Hoppas att du vet att jag finns här, är dålig på att höra av mig...:(
Tänker på dig mkt!
MiM

Nika sa...

<3

/Nika

Bloggarkiv