tisdag 2 mars 2010

Vad..

folk har fina tvättstugor..nästan så fina att man inte skulle våga använda dem..
Själv är jag riktigt nöjd med min tvättstuga, där skulle man verkligen haft en före och efter bild för att verkligen uppskatta det man har idag..
Men eftersom det bott 3 ungkarl i omgångar här , så kan man väl förstå att deras intresse inte var att göra myspys i tvättstugan precis.

Nu är ju golvet och väggarna ganska så nymålade och fräscha och mina tvättlinor hänger tjusigt på rak rader och tvätten torkar på ett par timmar..jag har ju levt 20 år utan en riktig tvättstuga så jag kan verkligen säga att en tvättstuga är guld värt..
Har letat praktiska och snygga tvättmedelsburkar, men inte riktigt hitta något som jag fallit för ..tillsvidare får jag ha tvättmedlet i praktiska men kanske inte så snygga plastburkar..varför gör de tvättmedelsskoporna som följer med de tvättmedelsburkar jag funnit så stora, för att uppmuntra oss att dosera i alltför stora doser??Själv har jag en liten liten skopa och tvätten blir skinande ren i alla fall.

Ikväll blir det att bänka sig vid tv:n äntligen börjar Mästarnas mästare om.
Kram till alla er som läser !!

1 kommentar:

Nika sa...

Kan man få se nån bild på tvättstugan? Eller får jag kolla live nästa gång jag hälsar på?
Jag är bara lite avis, jag har ju inte heller haft nån tvättstuga på 20 år.. Fördelen är att man inte kan spara högar med tvätt nånstans utan man får ta hand om det direkt..

Ha de!
Kram

Bloggarkiv