torsdag 11 mars 2010

Loppis..
som många andra älskar jag loppis..och en av mina kärlekar är glas!! i alla dess former , jag kan helt enkelt inte få nog..även om det finns andra i familjen som grymtar och tycker att det räcker:)
Sen skulle mitt gamla skåp ha fått lite vit målarfärg på sig, så skulle alla saker passa in ännu bättre..men det är ett lite stort projekt just nu i alla fall........
Och mina kära änglar skulle ha fått flytta ner i en låda i källaren..har eftersom gjort mig av med en del, men ett visst antal finns fortfarande kvar..även om det känns som om de gjort sitt. De har väl kanske en plats i mitt hjärta fortfarande är ju rädd att de går sönder om jag lägger dem i en låda och de ska flyttas runt i källaren??!
Men så småningom
kanske jag är mogen för det oxå......
På tal om projekt så har jag i alla fall äntligen hittat ett par glasburkar till mitt projekt i tvättstugan..så det kanske kommer ett par bilder inom kort.
Kram från mig!

3 kommentarer:

Nika sa...

Blev det salladsburkar?? Jo jag håller med, änglarna har gjort sitt men var ska man förvara dem i väntan på nästa våg?? De är ju så "värdefulla" så jag kan då rakt inte kasta dem..

Ha en bra dag, ät mycket sallad!

Kram
N

Stina sa...

Tyvärr ingen sallad, fick tag på andra burkar istället

Stina sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

Bloggarkiv