måndag 13 juli 2009

En ny vecka..

Har nu varit bortskämd och haft alla mina barn hos mig i två veckor, så nu kändes det värre en vanligt när de stora åkte till sin pappa......men vi får försöka fylla tiden med något annat, så är de snart här igen..försöker i alla fall intala mig att det är så..
I morse fick vår lilla tös äta äggröra, det känns så skoj att hon nu kan sitta med oss och äta ibland, vi har inte hunnit med så mycket rätter ännu, men hon gillar brocoli och äggröra bäst av det hon prövat.

Just nu tar hon en liten siesta tillsammans med pappsen, bäst de passar på för snart har han varit hemma halva tiden, usch vad dagarna går..nu skulle man verkligen vilja stanna tiden..
Det är så mycket vi måste försöka hinna med innan han åker, men det är så himla svårt att få något gjort..tror att det är det pissiga vädret som förstör allt..men lite värme och sol så blir allt så mycket lättare..


Nä nu måste jag försöka ta tag i något, kanske en vända med skurmoppen på köksgolvet, men hur roligt låter det ..men vad är det som säger att livet ska vara skoj..

Kram och håll tummarna att solen snart kommer tillbaka. vi hörs!!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv