måndag 6 april 2009

Söndag...

Söndagmorgon när vi vaknade så sken solen från en klarblå himmel, nu hör till saken att vi har en liten tös i familjen som är inställd på halv 7 oavsett dag, men för oss är ju i och för sig alla dagar lika måndag som söndag.
Vi hade planerat sedan länge att vi ska skulle åka till ett par bekanta i M-V och då kunde man ju hoppats att solen skulle hålla i sig, men tyvärr innan vi ätit frukost och packat matsäcken så hade solen gått i moln:(
Men vi fick ändock en trevlig dag ute i det fria i trevligt sällskap även om inte solen ville vara med, storbarnen var dock nöjda, inte ett ända gnäll faktiskt.











Och vi fick se en annan utsikt, fnöskberget tror jag det hette, förstå om solen fått skina, vad fin utsikten skulle varit....

Men en sak får man lära sig det är bäst att hålla sig hemma inte besöka bekanta, affärer eller ha bekanta på besök, man får alltför mycket ideer i huvudet, projekt som man vill göra, men efter ett par dagar så brukar allt lägga sig och man får inget gjort. Bäst vore om man kunde åka iväg och någon förverkligat alla ens ideer medans man var bortrest.
Någon som känner igen sig eller håller med??
Nä nu ska vi packa väskorna och åka på nya upptåg, ses en annan dag.
Kram och sköt om er:))

Inga kommentarer:

Bloggarkiv