fredag 13 mars 2009

Allt mellan himmel och jord..

Det här bilden tog storebror i somras när vi var på semester, den var lite häftig kanske i största laget att köra omkring med.........Idag har jag inte legat och dragit mig som jag brukar utan jag har försökt få någonting gjort istället, men nog är sängen bra skön att slita sig från ibland.
Jag har vikit tvätt, förstår inte att tvättstugan alltid är full av oviken tvätt, man tycker inte att man gör annat. Men med en tonåring som tror att handdukar och kläder måste tvättas stup i sekunden så kan det väl inte bli på något annat sätt, sen är vi ju trots allt fem personer nu för tiden vilken man inte kommer ihåg alla gånger.


Sen har jag lagt in ytterligare några anmälningar på laplandultras startlista.
Det är ju skoj att se:))

Måste bara visa er vilka gulliga sockar lilldamen fick av en vän här i byn, en del har bara mer fantasi än vi andra....


Man vet bara inte hur bra man har det när man kan amma sina barn, det är allt mycket mer besvärligt när man ska mata med nappflaska som vi är tvugna att göra. Det är tusen pinaler man ska ha med sig när man har en bebis, men det blir dubbelt upp för oss. Det är nappflaskor och termosar och hela tiden ska man planera på ett annat sätt än vad man är van och så är det ett evigt diskande och kokande av flaskor och nappar, vilken är extra besvärligt nu när jag brännskadat mina små fingrar.Sen rinner ju vällingen åt alla håll och kanter usch och fy.


Det ända positiva är att lillan mår så gott av maten:))
Hon växer så det knakar och hon klarar nya saker för varje dag och upptäcker mer och mer av världen.
Igår besökt jag frisören föresten och det var riktigt skönt, det var nog bara 1½-2 år sedan sist, så det kanske var dags, det känns i alla fall roligare att titta sig i spegeln en stund.
kram och sköt om er:)))Och tack för sällskapet igår MiM:)))))

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej.

Det är jag som ska tacka!
Fick tänka på något annat en stund, & kunde sova gott.

Planterade mina sticklingar i dag, håll tummarna - är turen med får du en liten mårbacka till våren.

Kram MiM

Bloggarkiv